Allround bakker omgeving Veendam

#

Wat ga je doen?

Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Veendam zijn we op korte termijn op zoek naar een allround bakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. We zoeken een broodbakker, banketbakker of een brood- en banketbakker. Intern kan er geschoven worden in het bestaande team waardoor er veel mogelijk is.

Waar ga je werken?

Deze ambachtelijke bakkerij is al sinds 1775 een begrip in de omgeving. Dit 7e generatie van dit familiebedrijf staat inmiddels aan het roer. Van vader op zoon zijn met het verstrijken van de decennia de tradities, recepten en fijne kneepjes van het vak overgedragen. Natuurlijk is er telkens geïnnoveerd, maar dat wat goed was is altijd hetzelfde gebleven. Een specialiteit van deze bakkerij is het hardbrood, dit is te krijgen door de hele provincie en zelfs daarbuiten.

Wat mag jij verwachten?

Het team bestaat uit 12 vaste medewerkers, waarvan er 4 werken in de bakkerij. De overige medewerkers zijn verdeeld over de winkel en de eigen ijssalon. Er wordt in deze bakkerij gewerkt van dinsdag tot en met zaterdag. De broodbakkers starten op om 02:45 uur, de banketbakkers rond 06:00 uur. Past dit niet en begin je liever iets later? In overleg is heel veel mogelijk, zo kun je parttime werken en behoort een 4 daagse werkweek tot de mogelijkheden.

Wat verwachten wij?

We zijn op zoek naar een broodbakker, banketbakker of een brood- en banketbakker die:
- wil werken in een klein en gezellig team;
- geen problemen heeft om vroeg te beginnen;
- ervaring heeft als bakker;
- in de directe omgeving woont van Veendam;
- onderdeel wil uitmaken van een ambachtelijk familiebedrijf.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie, ben je op korte termijn beschikbaar, woon je in de omgeving van Veendam en ben je een allround bakker? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Groningen
  • Startdatum: 25-09-2020
  • Vacaturenummer: 1725

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature!

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl