accountmanager zuid-west Nederland

#

Beschrijving

In deze functie ben je de schakel tussen de supermarktwinkels en het hoofdkantoor van een van de Retail klanten. Je richt je op het behouden en uitbouwen van omzet, het optimaliseren van de samenwerking en je fungeert als aanspreekpunt van het winkelmanagement. Je vertaalt het categorie formuleplan naar een concreet winkelplan en je draagt zorg voor de uitrol en borging van dit plan. Je volgt markt- en klantontwikkelingen en stuurt hierop bij. Je geeft voorlichting, training en advies aan winkelmedewerkers, het winkelmanagement en de interne organisatie. Klantwensen vertaal je naar kansen voor de organisatie. Je werkt in een team van winkelaccountmanagers en wordt aangestuurd door de key accountmanager.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend familiebedrijf dat al jaren actief is in de bakkerijwereld. Voortdurend zijn zij bezig met het op peil brengen van de waarde van zowel brood als banket. Dit doen zij door kwalitatief hoogwaardige producten te produceren in zeer moderne bakkerijen verspreid door heel Nederland.

Bedrijfscultuur

Deze opdrachtgever van Het Ambacht kenmerkt zich als een echt familiebedrijf. Een belangrijke wens is flexibel blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Binnen de het bedrijf is er op termijn altijd de mogelijkheid om door te groeien.

Functie vereisten

Wat neem je mee?
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in de levensmiddelen industrie en in de Nederlandse Retail. Je bent klantgericht, goed in het bouwen en onderhouden van relaties en het benutten van commerciƫle en operationele mogelijkheden.

Samenvatting
Functie: Accountmanager Brood en Specialiteiten
Periode : voor langere termijn
Locatie: West/ Zuid-West Nederland
Werktijden: In overleg
Werkzaamheden: Je richt je op het behouden en uitbouwen van omzet, het optimaliseren van
de samenwerking en je fungeert als aanspreekpunt van het winkelmanagement.

Salaris: marktconform salaris volgens de CAO bakkersbedrijf Industrieel
Kansen: de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie

Nodig is: Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in de levensmiddelen industrie en in de
Nederlandse Retail.
Vervoer: zelfstandig op locatie kunnen komen

Wat levert het op?
Er wordt een salaris geboden dat marktconform is (cao bakkersbedrijf industrieel), mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien.

Details

  • Regio: Gelderland
  • Startdatum: 19-08-2019
  • Vacaturenummer: 1602

GeĆÆnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl