Accountmanager Intercedent Zuid-/West-Nederland (32-40 uur)

#

Beschrijving

In deze fulltime functie werk je geheel zelfstandig, onder leiding van de operationeel manager, waarbij je zorg draagt voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Je beheert de huidige klanten van Het Ambacht in Zuid-/West-Nederland. Ook zoek je actief naar nieuwe kansen en mogelijkheden, benader je nieuwe bedrijven in de branche en brengt de diensten van Het Ambacht onder de aandacht. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Samen met je collega’s in Nieuw-Amsterdam (gemeente Emmen) worden vacatures ingevuld en zal van daaruit alle administratieve afhandeling verzorgd worden.

Het bedrijf

Het Ambacht is dé zakelijke dienstverlener in de bakkersbranche. Wij houden ons bezig met bemiddeling van vaktechnisch personeel in de bakkersbranche. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers een totaalpakket aan met daarin payrolling, werving en selectie en opleidingen. Dit doen wij zowel bij ambachtelijke bakkerijen alsmede de industriële sector.

Bedrijfscultuur

Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte structuur met veel ruimte voor ontwikkeling, waarbij je echt je eigen “toko” kunt runnen. Doordat we gestaag verder willen groeien, zijn we per direct op zoek naar een commercieel intercedent in de regio Zuid- /West- Nederland.

Functie vereisten

Je beschikt over aantoonbare ervaring in de uitzendbranche en bent in staat om zelfstandig te werken. Deze grote mate van vrijheid brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Ook heb je ervaring met het bedienen van grote accounts in de foodsector. Verder ben je commercieel ingesteld, initiatiefrijk en daadkrachtig. Je beschikt niet over een van-negen-tot-vijf-mentaliteit en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Naast een zeer vrije maar verantwoordelijke functie bieden we een uitstekend salaris op basis van ervaring. Ook krijg je de beschikking over een auto, laptop en telefoon. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor zowel in- als externe scholing.

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Roy Holterman (operationeel manager) via 06-23297706.
Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar roy@uitzendbureauhetambacht.nl

Details

  • Regio: Noord Brabant
  • Startdatum: 25-03-2019
  • Vacaturenummer: 1504

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl