Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Vacature banketbakker

Heeft u een opleiding gevolgd tot banketbakker? Bent u op zoek naar een vacature als banketbakker? Uitzendbureau Het Ambacht heeft regelmatig  vacatures voor banketbakkers. Wij zijn hét uitzendbureau voor banketbakkers. De banen voor banketbakkers die wij aanbieden, kunnen in Nederland zijn, maar wij hebben ook vacatures op Bonaire en Aruba. 

Vacature banketbakker

Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar banketbakkers. Banketbakkers zijn namelijk onmisbaar in een bakkerij. De banketbakker is verantwoordelijk voor alle zoete producten zoals taarten, koeken en cakes. Ook het maken van prachtige bruidstaarten behoort tot één van de werkzaamheden van een banketbakker. Als wij een vacature hebben voor een banketbakker, dan wordt deze geplaats op onze website. Ook wordt de vacature voor banketbakker geplaatst op Twitter en Facebook. Zo wordt de vacature voor banketbakker maximaal onder de aandacht gebracht. Houd onze website in de gaten voor vacatures voor banketbakkers. 

Inschrijven vacature banketbakker

Heeft u een vacature banketbakker gezien op de website van Uitzendbureau Het Ambacht? Zorg er dan voor dat u bij ons staat ingeschreven. Dit kunt u makkelijk en snel doen via onze website. Past u volgens ons bij de vacature banketbakker? Dan stellen wij u graag voor aan onze opdrachtgever die de vacature banketbakker heeft geplaatst. De opdrachtgever zal een selectie maken uit de voorgestelde kandidaten. Misschien wordt u wel uitgenodigd voor een gesprek. Na het gesprek worden wij op de hoogte gesteld en nemen wij contact met u op. Wie weet kunt u binnenkort al als banketbakker aan de slag. 

Op zoek naar banketbakker?

Bent u op zoek naar een banketbakker bij u in de bakkerij? Maak dan kennis met Uitzendbureau Het Ambacht. Als u zich bij ons inschrijft, kunnen wij uw vacature voor een banketbakker plaatsen op onze website. Wij hebben een uitgebreid bestand met banketbakkers en stellen u graag aan enkele kandidaten voor. U maakt zelf de keuze met welke banketbakker u een gesprek aan wilt gaan. Na het gesprek geeft u ons een terugkoppeling. Wij informeren de voorgestelde banketbakkers. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan persoonlijk bij u langs. 

Contact vacature banketbakker

Als u vragen heeft over de vacature banketbakker, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen over de vacature banketbakker graag. U kunt ons ook bellen of mailen als u wilt weten welke werkzaamheden u dient uit te voeren als banketbakker bij onze opdrachtgever. 

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl