Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Uitzendbureau Het Ambacht

Uitzendbureau voor én door bakkers

Een uitzendbureau speciaal voor bakkers. Dat is Uitzendbureau Het Ambacht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bakkerswereld. Hierdoor begrijpen wij onze opdrachtgevers en uitzendkrachten als geen ander.
 

Waar vindt u Uitzendbureau Het Ambacht

Ons uitzendbureau vindt u in Nieuw-Amsterdam, een plaatsje vlakbij Emmen. Vanuit deze vestiging gaan wij aan de slag voor werkgevers en werknemers in de bakkerswereld. Via de website van Uitzendbureau Het Ambacht kunt u zich als werkgever of werknemer inschrijven. Wilt u klant worden van Uitzendbureau Het Ambacht? Dan komen wij graag persoonlijk bij u langs voor een gesprek.
 

Waarom Uitzendbureau Het Ambacht

Uitzendbureau Het Ambacht is opgericht omdat er veel vraag is naar bakkerspersoneel. Ons uitzendbureau is dan ook de specialist in de bakkersbranche. Reguliere uitzendbureaus hebben niet de kennis waarover Uitzendbureau Het Ambacht beschikt. Vanaf 2008 is Uitzendbureau Het Ambacht  actief als uitzendbureau voor bakkers.
 

Diensten van Uitzendbureau Het Ambacht

Voor werkgevers gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie die ingevuld moet worden. Of u op zoek bent naar tijdelijk personeel of krachten die langer bij u aan het werk kunnen. Uitzendbureau Het Ambacht heeft een uitgebreid bestand met bakkers. Wij verzorgen de werving en selectie voor u en zenden de krachten uit. Via Uitzendbureau Het Ambacht kunt u uw huidig personeel ook via payroll aan het werk laten gaan. Hierdoor heeft u alleen de lusten, maar niet de lasten en loopt u als werkgever geen risico.
 

Inschrijven Uitzendbureau Het Ambacht

U kunt zich via de website van Uitzendbureau Het Ambacht inschrijven. Of u nu werkgever of werknemer bent. Na inschrijving kunnen werkgevers de vacatures doorgeven en werknemers worden in ons ‘bakkersbestand’ opgenomen.
 

Hoe gaat Uitzendbureau Het Ambacht te werk werkgevers?

U geeft de vacature door aan Uitzendbureau Het Ambacht en maakt uw wensen kenbaar. De vacature wordt geplaatst op de website van Uitzendbureau Het Ambacht. Ook wordt de vacature verspreid via Social Media. Uitzendbureau Het Ambacht selecteert de beste kandidaten voor u en stelt deze aan u voor. U maakt kenbaar met wie u wilt kennismaken. Na het gesprek geeft u aan ons door wie u geschikt vindt voor de functie. Wij stellen alle kandidaten op de hoogte.
 

Interesse in vacature van Uitzendbureau Het Ambacht

Heeft u interesse in een vacature die geplaatst is op de website van Uitzendbureau Het Ambacht? Geef dit aan ons door. Voor onze opdrachtgever maken wij een selectie van geschikte kandidaten. Als u hierbij hoort geven wij dit aan u door. De opdrachtgever beslist met welke voorgestelde kandidaten er een gesprek wordt aangegaan om kennis te maken. Bent u diegene die de binnenkort aan de slag kan? Wij stellen u zo snel mogelijk op de hoogte.
 

Contact Uitzendbureau Het Ambacht

Voor meer informatie over de werkwijze van Het Ambacht of over onze vacatures kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl