Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Uitzendbureau Het Ambacht

Omdat de mensen van Uitzendbureau Het Ambacht zelf jarenlang in de bakkerswereld hebben gewerkt, weten wij hoe moeilijk het is om een geschikte banen en kandidaten in de branche te vinden. Traditionele uitzendbureaus hebben vaak geen netwerk in het bakkersvak en missen de kennis die juist in onze branche zo belangrijk is.

Doorkneed in het bakkersvak

Uitzendbureau Het Ambacht springt daar op in. Wij stellen werknemers- en gevers vakgerichte vragen en weten wat er in de bakkerswereld speelt én belangrijk is. Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt met beslissingsbevoegdheid. Zo kunnen wij snel schakelen en handelen. De werknemers die via Uitzendbureau Het Ambacht aan de slag gaan, zijn ervaren, flexibel en gekwalificeerd. Wij regelen vervanging op maat: mensen die doorkneed zijn in het bakkersvak.

Voor iedereen die iets zoekt in de bakkerswereld

Uitzendbureau Het Ambacht is er voor iedereen die iets zoekt in de bakkerswereld: van administratieve kracht tot verkoopmedewerker en van logistiek medewerker tot schoonmaker. Ook leerling bakkers of inkopers die werkzaam willen zijn in de branche kunnen zich bij ons inschrijven.


Het eerste bakkersuitzendbureau van Nederland

Wij zijn het eerste uitzendbureau in Nederland speciaal voor bakkers. Dankzij ons grote netwerk hebben wij sinds onze oprichting al honderden vacatures kunnen vervullen. Daarnaast zijn wij tegenwoordig ook actief in de rest van Europa en zijn de eerste bakkers via ons op Bonaire en Aruba begonnen. Het Ambacht blijft haar diensten uitbreiden. Zo hebben wij in april 2011 de vacaturebank van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) overgenomen en is ons uitzendbureau uitgebreid met een nieuwe tak: Payroll Het Ambacht.

Neem contact op met Uitzendbureau Het Ambacht

Heeft u vragen over Uitzendbureau Het Ambacht of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl