Lokale partijen met grote impact

We hebben weer een nieuw opleidingstraject voor bakkers opgestart in samenwerking met lokale partijen. In de regio Rotterdam zijn wij bezig een nieuwe groep samen te stellen die worden opgeleid tot bakker. In eerdere samenwerkingen is dit goed uitgepakt, maar door de coronacrisis is het een tijdje stil komen te liggen. Tot nu! We zijn dan ook erg blij dat we dit weer mogen en kunnen oppakken. ​Er zijn namelijk te weinig goed opgeleide bakkers en daar willen we iets aan doen. Met lokale partijen hebben we zo een grote impact op de arbeidsmarkt in de bakkersbranche.

Meer baangaranties

Uit ervaring blijkt dat een goede samenwerking tussen lokale partijen vaak meer voor elkaar krijgen met minder subsidie en meer baangaranties. Dit kunnen natuurlijk ook grote lokale partijen zijn die landelijk opereren. Bij sommige projecten wordt vaak veel geld door overheidsinstanties uitgegeven en levert niet het gewenste resultaat. Onze vorige opleidingstrajecten zijn dan ook met lokale partijen georganiseerd en allemaal met succes! 

Meer weten over de mogelijkheden voor het opleidingstraject? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0591 - 555 442 of info@uitzendbureauhetambacht.nl.