Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Medewerkers Uitzendbureau Het Ambachtevelyn@uitzendbureauhetambacht.nl
"Ik ben aanwezig van maandag tot en met woensdag en doe de verwerking van alle uren en facturen. Daarnaast sta ik iedereen die vragen heeft te woord en probeer ik natuurlijk voor onze mensen een leuke nieuwe job te vinden." 

Lees hier meer over Evelyn.


angela@uitzendbureauhetambacht.nl
"Ik ben veel onderweg om nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. Ook zorg ik voor offertes, contracten en ben ik een vraagbaak voor nieuwe en bestaande payrollers en uitzendkrachten. Daarnaast is het voeren van acquisitie een groot gedeelte van mijn werk."

Lees hier meer over Angela.
Gertjan

gertjan.tennapel@uitzendbureauhetambacht.nl
"Wat dit werk voor mij zo leuk maakt, is het feit dat we ergens mee zijn begonnen en dat het een groot succes geworden is. Ik ben zelf bakker en kan helaas door omstandigheden het bakkersvak niet meer uitoefenen. Dankzij mijn werk bij Het Ambacht blijf ik continu in aanraking met het bakkersvak en dat vind ik zeer prettig."

Lees hier meer over Gert-Jan.


henk@uitzendbureauhetambacht.nl
“Ik houd me voornamelijk bezig met de backoffice en alle dagelijkse bezigheden op kantoor. Werken doe ik van maandag tot en met vrijdag.”  

Lees meer over Henk ten Napel


administratie@uitzendbureauhetambacht.nl
“Front office medewerker. Zo kun je mijn functie het beste noemen. Ik heb contact met werkgever en –nemers en stel hen aan elkaar voor. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contractenbeheer, het verwerken van nieuwe inschrijvingen én de acquisitie.”

Lees meer over Mark Rabbers
 
 

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl