Wij zijn uitzendbureau het Ambacht, hét uitzendbureau voor en door bakkers

Bakkers gezocht

Heeft u extra personeel nodig voor uw bakkerij? Bent u op zoek naar bakkers? Ervaren vakmensen? Maak dan kennis met Uitzendbureau Het Ambacht. Wij hebben jarenlange ervaring in de bakkersbranche en maken graag  een selectie van kandidaten die het beste passen in uw bakkerij.
 

Hoe gaat Uitzendbureau Het Ambacht op zoek naar bakkers?

Allereerst is het belangrijk dat u zich als opdrachtgever inschrijft bij ons als u bakkers zoekt. Dit kan makkelijk en snel via onze website. U geeft ons de opdracht om op zoek te gaan naar bakkers. Uitzendbureau Het Ambacht heeft een uitgebreid bestand met kandidaten. Vanzelfsprekend plaatsen wij uw vacature op onze website. Ook wordt er een oproep geplaatst op Twitter en Facebook: Bakkers gezocht. Hiermee wordt uw vacature extra onder de aandacht gebracht en bereikt u een groot publiek. De kandidaten die wij aan u voorstellen passen het beste bij de vacature. U kunt zelf kiezen met wie u een gesprek aan wilt gaan. Na het gesprek stelt u ons op de hoogte en informeren wij de geselecteerde kandidaten. Dus bent u op zoek naar bakkers die vakmanschap leveren? Zoek niet langer en maak gebruik van de diensten van Uitzendbureau Het Ambacht.
 

Bent u bakker en op zoek naar een baan?

Regelmatig zijn bakkerijen op zoek naar bakkers. Uitzendbureau Het Ambacht zoekt hiervoor geschikte bakkers. Schrijf u vandaag nog bij ons in. Het inschrijven kan via onze website. Is een bakkerij bij u in de regio op zoek naar bakkers en staat u bij ons ingeschreven? Dan nemen wij contact met u op om na te gaan of u nog beschikbaar bent en of u interesse heeft in deze bakkers functie. Is dit het geval, dan stellen wij u voor aan de opdrachtgever die op zoek is naar bakkers. De opdrachtgever zal u dan uitnodigen voor een gesprek. Na het gesprek informeert de opdrachtgever ons of u geschikt bent voor het bedrijf en de vacature. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of u bent aangenomen.
 

Contact bakkers gezocht

Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe wij op zoek gaan naar bakkers voor in uw bakkerij? Neem dan contact op met Uitzendbureau Het Ambacht. U hoeft zelf niet in uw kostbare tijd op zoek te gaan naar bakkers, wij doen dat graag voor u.

Vacature zoeken?

Kunnen wij u helpen?

Telefoon: 0591 555442
e-mail: info@uitzendbureauhetambacht.nl