Zelfstandig werkend banketbakker omgeving Spijkenisse

#

Beschrijving

In de functie van zelfstandig werkend banketbakker ben je met het bestaande team verantwoordelijk voor de volledige banketproductie. Het betreft een fulltime functie met wisselende diensten. Je werkt 2 weken in de dagdiensten en 1 week in de avonddiensten waarbij je in het begin van de week rond 19:00 uur begint, later in de week zal dit vroeger zijn.

Het bedrijf

Bij onze opdrachtgever bakt het team van brood- en banketbakkers de lekkerste producten. Brood en banket om van te genieten. De allerbeste grondstoffen worden in de producten verwerkt. Maar dat niet alleen, de aandacht en het gevoel waarmee de producten gemaakt zijn komen terug in het product. Kortom, je proeft het vakmanschap en de passie van de bakkers.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever kenmerkt als een specialist in brood en banket met meerdere vestigingen in de omgeving van Spijkenisse. Er wordt geproduceerd vanuit 1 centrale bakkerij voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal.

Functie vereisten

We op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker voor langere tijd. Je hebt relevante ervaringen in een soortgelijke functie en kunt zelfstandig opstarten. Je kunt in een team werken maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je de dagelijkse leiding over de banketbakkerij, leidinggeven is voor jou dan ook geen probleem.

Ben jij een zelfstandig werkend banketbakker, woon je in de directe omgeving van Spijkenisse en kom je graag in aanmerking voor bovenstaande vacature? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Details

  • Regio: Zuid Holland
  • Startdatum: 22-02-2019
  • Vacaturenummer: 1515
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl