Teamleider ambachtelijke bakkerij te Amsterdam

#

Beschrijving

In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken in de bakkerij. Je zorgt voor een optimale bezetting in de bakkerij, springt bij waar nodig, maar in de hoofdmoot ben je bezig met afstemming tussen verkoop en productie. Ideeën en wensen vertaal je door naar juiste producten en deze ontwikkel je dus ook zelf. Je draagt zorg voor een optimale kwaliteit van de reguliere broodproducten, desemwerk en het banketdeel, Deze bestaat voornamelijk uit appeltaarten, korstwerk en bladerdeeg. Deze functie voer je voornamelijk uit in dagdienst maar je bent wel zo flexibel om een nacht mee te pakken indien nodig. Je communiceert rechtstreeks in lijn met de eigenaar van het bedrijf.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij in hartje Amsterdam. Dit familiebedrijf staat al jaren garant voor kwaliteit en mooie producten. In de bakkerij wordt een breed assortiment van brood en banketproducten (geen natgebak) geproduceerd. Op een viertal eigen verkooplocaties in en rond Amsterdam worden deze producten verkocht. Tevens vindt er afzet plaats via broodventers en levering aan horeca.

Bedrijfscultuur

Tijd voor verandering, dat is waar het bedrijf nu voor staat. Ze willen de slag naar een nog moderner bedrijf maken. Een bedrijf waar je als medewerker telt, jouw stem moet belangrijk zijn en dit van verkoop tot de bakkerij. Ontwikkelen als medewerker en vrijheid om als zelfsturend team te opereren, uiteraard wordt hier een stuk verantwoordelijkheid voor terug gevraagd.

Functie vereisten

Je hebt een achtergrond als allround bakker, ervaring met productontwikkeling en uiteraard de nodige ervaring in het aansturen van personeel. Je beschikt over een commerciële drive en bent in staat een zelfsturend team te creëren met de overige bakkers. Verder ben je verantwoordelijk voor alle zaken omtrent hygiëneregels een juiste documentatie en naleving. Je bent in staat om kwaliteitsproblemen te signaleren en een adequate oplossing te bedenken.

Naast een uitstekende salarieerring conform bakkers CAO krijg je in deze functie de ruimte om te verder te ontwikkelen.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 15-05-2019
  • Vacaturenummer: 1561

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl