Operator inpak industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

#

Beschrijving

Binnen de afdeling 'inpak' wordt gereed product verpakt naar stuks-, om- en eindverpakkingen je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de inpaklijn. Je zorgt voor het opstarten van het inpakproces, bedient en onderhoud inpakmachines en zorgt er natuurlijk voor dat deze blinkend schoon zijn. Zorgen dat er storingsvrij gedraaid kan worden, ook verhelp je kleine storingen en geef je grotere storingen tijdig door.
Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn. De werkzaamheden worden in de 5 ploegen uitgevoerd werktijden 7:00 – 15:00 - 23:00.

Het bedrijf

Deze moderne industriële bakkerij is al decennia actief en tevens marktleider in chocoladebiscuits Ook zijn zij een grote speler op de private -labelmarkt, maar produceren ook onder hun eigen merken. Zij exporteren hun producten naar verschillende landen

Bedrijfscultuur

Ondanks de grootte van het bedrijf (80+ medewerkers) heerst er een informele cultuur en staan ze ervoor open om zowel hun producten als medewerkers te verbeteren.

Functie vereisten

Je hebt ervaring als verpakkingsoperator bij voorkeur in de foodsector. (zonder ervaring heeft reageren geen zin) Je hebt geen problemen met het werken in een 5 ploegensysteem. Je beschikt over technisch inzicht en kan volgens de geldende richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid werken.
Voor deze functie is een beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal van belang en bij voorkeur kan je overweg met officeprogramma’s

Onze opdrachtgever hanteert de CAO Bakkersbedrijf en ook beloning en toeslagen worden conform deze cao uitgekeerd. Bij gebleken geschiktheid ligt uiteindelijk een vast dienstverband voor je klaar.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 27-02-2019
  • Vacaturenummer: 1520

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl