Kwaliteitsanalist omgeving Amsterdam

#

Beschrijving

Kwaliteit is waar onze opdrachtgever voor staat! De kwaliteitsanalist is verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles aan monsters/grondstoffen, half- en eindproducten.
Je werkzaamheden bestaan onder ander uit het nemen van monsters, bepalen van de in te zetten analysemethode bij specifieke verzoeken (klachten, productontwikkeling), zo nodig afstemmen met de leidinggevende; uitvoeren van fysische, nat chemische, instrumentele en organoleptische testen en van (eventueel) daarmee verband houdende berekeningen, volgens analysevoorschrift; beoordelen van analyseresultaten en -proces, herhalen in twijfelgevallen, (laten) blokkeren van grondstoffen of eindproducten bij geconstateerde afwijkingen buiten de tolerantie. registreren van uitkomsten op de voorgeschreven wijze; periodiek opstellen van standaardrapportages; vanuit de praktijk constateren van knel- en verbeterpunten in het kwaliteitsproces;

Het bedrijf

Zeven dagenvan de week worden er bij deze Bakkerij honderden verschillende broden en broodjes gebakken. Daarnaast worden er in de eigen banketbakkerij producten zoals de fameuze appeltaart en een groot assortiment koffiebroodjes, hartige snacks en koek gemaakt.

Bedrijfscultuur

Kwaliteit, mooie procten, ontwikkeling, biologisch, ambachtelijk. Dit zijn zomaar een aantal steekwoorden waar onze opdrachtgever voor staat.

Functie vereisten

Je hebt een afgeronde opleiding levensmiddelentechnologie of een aanverwante opleiding
Je hebt ervaring opgedaan als kwaliteitsmedewerker binnen de foodsector
Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
Daarnaast ben je klantgericht en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Een mooi groot ambachtelijk bedrijf waar je veel afwisseling hebt en zeker ruimte is voor ontwikkeling.
Salaris op basis van ervaring
Prettige werksfeer

Interesse? We vernemen het graag!

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 05-02-2019
  • Vacaturenummer: 1490

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl