Choco-lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

#

Beschrijving

Ben jij een echt chocolade man/vrouw en wil je aan de slag in een mooie en moderne bakkerij? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Choco-lijnoperators industriële bakkerij bij deze bakkerij wellicht iets voor jou. Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn. De werkzaamheden worden in de 2 of 3 ploegen uitgevoerd werktijden 7:00 – 15:00 - 23:00.
In de functie van choco-lijnoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor bedienen van de lijn. Je couvreert de biscuits nadat zij elders in het bedrijf gebakken zijn. Je zorgt voor het opstarten van het productieproces, bedient en onderhoud procesmachines en zorgt er natuurlijk voor dat deze blinkend schoon zijn. Zorgen dat er storingsvrij gedraaid kan worden ook verhelp je kleine storingen en geef je grotere storingen tijdig door.

Het bedrijf

Deze moderne industriële bakkerij is al decennia actief en tevens marktleider in chocoladebiscuits Ook zijn zij een grote speler op de private -labelmarkt, maar produceren ook onder hun eigen merken. Zij exporteren hun producten naar verschillende landen.

Bedrijfscultuur

Ondanks de grootte van het bedrijf (80+ medewerkers) heerst er een informele cultuur en staan ze ervoor open om zowel hun producten als medewerkers te verbeteren.

Functie vereisten

Je hebt ervaring met de verwerking van chocolade bij voorkeur in een industriële banketbakkerij. voorkeur in een industriële omgeving. Je hebt geen problemen met het werken in een 2 of 3 ploegensysteem. Je beschikt over technisch inzicht en kan volgens de geldende richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid werken.
Voor deze functie is een beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal van belang en bij voorkeur kan je overweg met officeprogramma’s

Onze opdrachtgever hanteert de CAO Bakkersbedrijf en ook beloning en toeslagen worden conform deze cao uitgekeerd. Bij gebleken geschiktheid ligt uiteindelijk een vast dienstverband voor je klaar.

Details

  • Regio: Utrecht
  • Startdatum: 27-02-2019
  • Vacaturenummer: 1519

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl