Broodbakker Suriname

#

Beschrijving

We zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandige ervaren broodbakker in Suriname met leiding gevende kwaliteiten. Het betreft een vacature voor minimaal 5 jaar. Je hebt veel kennis van het bakkersvak, kunt dit overbrengen op collega's en je hebt een commerciële instelling.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever op Suriname is een grote bakkerij die een gedeelte van Suriname voorziet van verse brood en banketproducten. Binnen deze grote bakkerij werkt een enthousiast team 7 dagen per week om de productie gedaan te krijgen.

Bedrijfscultuur

De cultuur binnen deze bakkerij is informeel en plat. De bakkerij wordt omschreven als een bakkerij die staat voor zijn kwaliteit en goede producten.

Functie vereisten

We zoeken een bakker, die zich kan aanpassen, die zich kan inleven in de cultuur, niet wegloopt voor zijn/ haar verantwoordelijkheden, ondersteuning kan bieden aan verschillende bakkerijen en een gedeelte productontwikkeling voor zijn/ haar rekening kan nemen. Je gaat de bakkerij leiden, het personeel aansturen en aan de slag als bakker/ proefbakker.

Wat wordt er geboden?:
Deze functie is voor een termijn van 5 jaar. Het salaris is rond de € 2300,- per maand. Bij deze functie hoort een auto van de zaak en kun je verblijven in een vrijstaande woning waar € 300,- per maand voor betaald dient te worden.

Geïnteresseerd in deze geweldige uitdaging in Suriname? Wacht niet af en reageer op deze vacature!

Details

  • Regio: Drenthe
  • Startdatum: 15-11-2018
  • Vacaturenummer: 1485

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl