Ambachtelijke broodbakker omgeving Amsterdam

#

Beschrijving

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de productie van verschillende broden gemaakt van 100% biologische producten. Je bereidt het deeg, verwerkt het en draagt zorg voor een stabiele en hoogst haalbare kwaliteit. Je stuurt de overige bakkers aan en draagt de verantwoordelijkheid voor de bakkerij.

Het bedrijf

Een 100% ambachtelijke Franse bakkerij gaat een vestiging openen in Amsterdam. Dit Franse concept wordt door deze onderneming naar Nederland gebracht om verder te ontwikkelen en het Nederlandse publiek kennis te laten maken met brood van uitsluitend biologische producten.

Bedrijfscultuur

De producten worden verkocht bij de bakkerij en 2 aparte locaties in Amsterdam. Het is de bedoeling om per 01-07-2019 te openen. Het kleine enthousiaste team bestaat uit 2 bakkers en een aantal verkoopmedewerkers. De verkooppunten zijn 7 dagen per week geopend.

Functie vereisten

Je hebt ruime ervaring als zelfstandig werkend broodbakker, hebt affiniteit met het vak en je bent bereid om je kennis met enthousiasme te delen met een bakker in opleiding. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over ervaring met productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie, bij voorkeur in een soortgelijke functie. Je hebt een proactieve en ondernemende instelling, bent gedreven, enthousiast en wil, net als de bakkerij, het allerbeste product leveren. Tot slot heb je een flexibele instelling, gevoel voor hygiëne en kwaliteit en vind je het geen probleem om op zaterdag en/of zondag te werken.

Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal familiebedrijf. Het betreft een functie voor langere tijd, salaris is conform de cao bakkersbedrijf.
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en lijkt het je leuk en interessant om in deze organisatie werkzaam te zijn? Neem dan z.s.m. contact met ons op en reageer op deze vacature.

Details

  • Regio: Noord Holland
  • Startdatum: 04-04-2019
  • Vacaturenummer: 1535
  • Uren per week: 38

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bel 0591 555442 of stuur
een mail naar info@uitzendbureauhetambacht.nl